Návrh konkurenční strategie firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Podstatou diplomové práce je návrh konkurenční strategie pro malou firmu. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První částí jsou teoretická východiska, pomocí kterých je v druhé části analyzován a zhodnocen současný stav společnosti jak v externích, tak v interních souvislostech. Poslední část práce má za úkol stanovit si cíle a strategii, která k těmto cílům povede.
The present thesis focuses on a competitive strategy draft for the purposes of a small business. The thesis is divided into three main parts. The first part comprises theoretical assumptions, by the means of which the current state of the business, under external as well as internal circumstances, is analyzed in the second part. The last part is aimed at setting goals and the strategy aimed at reaching them.
Description
Citation
VENEROVÁ, L. Návrh konkurenční strategie firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Výborně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO