Analýza ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod společnosti TRANS-TECHNIK s r.o. Práce se zabývá ekonomickými ukazateli spojené s praxí. Nejprve se v práci popisují základní ekonomické ukazatele, které jsou potřebné k další analýze. Dále práce obsahuje praktické výsledky vycházející z minulých let z hospodaření podniku. Jeho analýzou se práce zabývá. V neposlední řadě k práci patří rozbor tvořený analýzou firmy, který je obsažen v programu Microsoft Excel.
The thesis focuses on the analysis of economic indicators using statistical methods in company TRANS-TECHNIK s r.o. It deals with economic indicators associated with the practice. First, in thesis are describe the basic economic indicators that are needed for further analysis. The thesis include practical results based on past years of company management and this analysis the thesis deals. Finally, the thesis includes analysis consists of analysis of the company, which is included ín Microsoft Excel.
Description
Citation
DANĚK, M. Analýza ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Tesař - diskuze nad finančními ukazateli a poskytnutými závěry - odpovězeno prof. Dostál - Co je to predikce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO