Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace společnosti Stavební firma Jiří Jelínek s.r.o., za období 2010-2015 metodami finanční analýzy. Na základě analýzy bude provedena identifikace podstatných skutečností ve zkoumané oblasti. Tyto informace budou sloužit jako podklad pro vytvoření návrhů potencionálních změn, jejichž aplikace do reálného prostředí společnosti by mohla zlepšit celkovou situaci.
Bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of company Stavební firma Jiří Jelínek s.r.o.during years 2010 – 2015 using the methods of financial analysis. Based on the dates of analytic section will be identified relevant results in researched area. According to the results of selected methods will be this information used as development proposals that will generate a basis for potentional changes.
Description
Citation
JELÍNKOVÁ, K. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
otázky vedoucího: - zodpovězeny otázky oponenta: - zodpovězeny Další otázky: Ing. Chlebovský: Co je potřeba když by se firma posunula od stavebních prací i k developerským činnostem? Mají na to i personální kapacitu na provádění prodeje nemovitostí? V Příměticích máte již nějaké pozemky odkoupeny? - zodpovězeno Ing. Svirák: Proč má firma od roku 2010 sestupnou tendenci zisku? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO