Návrh a implementace rezervačního systému pro cukrárnu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací rezervačního systému pro Cukrárnu a Penzion Na Hrázi v obci Střelice. Práce obsahuje poznatky dat a informací, informačního systému, datového modelování informačního systému, internetu, značkovacích jazyků, databáze a programovacích jazyků. Praktická část se zabývá návrhem a implementací nového rezervačního systému podle požadavků zákazníka. Při návrhu byly použity, USE CASE diagramy a ER diagram pro databázi. Systém je implementován v programovacím jazyce PHP a databázi v MySQL.
This Bachelor Thesis describes the design and implementation of reservation system for Cukrárna a Pension Na Hrázi in the village Střelice. Contains general data and information recherché, information system, data modelling information system, internet, mark-up languages, database and programming languages. The practical part deals with the design and implementation of a new reservation system according to customer requirements. In the design were used, USE CASE diagrams and ER diagram for a database. The system is implemented in the programming language PHP and MySQL database.
Description
Citation
ČAPKOVÁ, A. Návrh a implementace rezervačního systému pro cukrárnu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
dotaz oponenta práce: zodpovězen dotazy členů komise: zodpovězeny
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO