Podnikatelský plán k vybudování sutinového trenažeru pro výcvik záchranářských psů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu na vybudování sutinového trenažéru pro výcvik záchranářských psů. V práci se zaměřuji na analýzu cílového zákazníka, reálné zhodnocení silných a slabých stránek podniku, zpracování funkčního marketingového mixu a detailní vypracování kalkulací nákladu a tržeb. Součástí práce je dokumentace o personálním, ekonomickém a materiálovém zabezpečení pro hladký chod sutinového trenažéru.
The aim of bachelor's thesis is creating a business plan to build a rubble simulator for rescue dogs training. The work is focused on the analysis of target customer, realistic assessment of strengths and weaknesses of company, processing functional marketing mix and developing a detailed calculation of costs revenue. The work includes documentation of personnel, economic and material security for good running of the business.
Description
Citation
HAVLÍKOVÁ, V. Podnikatelský plán k vybudování sutinového trenažeru pro výcvik záchranářských psů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
otázky vedoucího: - zodpovězeny otázky oponenta: - zodpovězeny Další otázky: Ing. Chlebovský: V nákladech na zřízení střediska byl zahrnut i nákup pozemku či jen pronájem? V jaké cenně? Máte vlastní zkušenosti s provozem takovéhoto střediska? Zkoumala jste i srovnání se zahraničím? - zodpovězeno Ing. Svirák: V rámci nákladů s výnosů z čeho jste vycházela? Co se stane, když Vámi předpokládané tržby nebude dosaženo? - zodpovězeno doc. Rozmahel: Zpracovávala jste i odlišné scénáře kalkulací? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO