Optimalizace výrobních procesů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vytvoření návrhu plánu pro optimalizaci výrobních procesů v Restauraci Café 50 a zavedení navrhovaných změn do výroby. V tomto případě implementace IS. Předmětem analytické části je zjištění aktuálního stavu podniku. V analytické části aplikuji teoretické poznatky na konkrétní případ.
The subject of this bachelor thesis is to create a plan to optimize production processes in Restaurant Café 50 as well as implementing the plan into production. In this case implementation of IS. The analytic part contains detection of the actual state of the company. In the practical part I will apply my research on the current case.
Description
Citation
BUJOK, D. Optimalizace výrobních procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ladislav Daněk, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - jak jste zjistil v rámci analýzy, že procesy nejsou optimalizované? Konkretizace návhových řešení. Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. - Vyčíslení pořizovacích a provozních nákladů. Z jakých zdrojů bude nákup financován ? Doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Vymezení cíle a názvu práce. Stanovení optimalizačního kriteria. V čem je největší kvalitativní posun na základě navrhovaných řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO