Studie průběhu zakázky vybraným podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá studií průběhu zakázky v podniku Tiskárna Unipress, s.r.o., který se zabývá polygrafickou výrobou a grafickými službami. Práce se věnuje teoretické úrovni problematiky a analýze současného stavu a všech činností, které jsou spojeny s průběhem zakázky podnikem. Na analýzu navazuje návrhová část, která obsahuje konkrétní návrhy na zlepšení a optimalizaci celého procesu průběhu zakázky a také vyhodnocení přínosů návrhů.
Bachelor’s thesis deals with the study of the contract award company Tiskárna Unipress, s.r.o., which is engaged in printing manufactory and graphic services. Thesis focuses on a theoretical level to the problems and further analysis of the current situation and all the processes that are associated with the course of the contract. On the analysis continues the part of proposals, which includes concrete proposals to improve and optimize the entire process throughout the engagement and evaluation of the benefits.
Description
Citation
ZÍDEK, Š. Studie průběhu zakázky vybraným podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Otázky vedoucího: Zodpovězeno Otázky oponenta: Zodpovězeno Další otázky: Mgr. Musilová: V práci je ve SWOT analýze uvedena závislost na dodavatelích, rozveďte prosím. Dále jako hrozbu uvádíte časté legislativní změny, zdůvodněte. Je nutná kvalifikovaná pracovní síla k výkonu práce? – Otázka zodpovězena prof. Jurová: O jaký časový interval by nový stroj zkrátil výrobní proces? – Otázka zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO