Financování developerských projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou financování developerského projektu bytového domu pro oblast Brno. Obsahem práce je návrh a analýza jednotlivých druhů financování bytového domu Lidická 20 společnosti Morávka centrum, a.s.
Bachelor thesis deals with the issue of financing a development project of a residential building in the area of Brno. The thesis includes the design and analysis of various types of financing residential building Lidická 20 by company Morávka centrum, a.s.
Description
Citation
PYSZKO, Š. Financování developerských projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Otázky vedoucího: Nebyly položeny. Otázky oponenta: Zodpovězeny. Prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc.: Co je pesimistická a optimistická varianta? Prováděl jste citlivostní analýzu? Odhadněte, kde by se nacházel zlom a projekt by nebyl efektivní? Zodpovězeno. Ing. Helena Hanušová, CSc.: Proč uvádíte charakteristiku společnosti a charakteristiku projektu v návrhové části bakalářské práce? Zodpovězeno částečně. V kapitole 2.2 uvádíte analýzu prostředí projektu a v kapitole 2.3 uvádíte analýzu SWOT. Jakým způsobem spolu tyto analýzy souvisí? Na str. 55 v tabulce 5 uvádíte finanční náklady. Co považujete za "finanční náklady spojené s výstavbou"? Domníváte se, že právní poradenství je součástí těchto nákladů? Zodpovězeno částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO