Podnikatelský plán na založení cukrárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru pro založení cukrárny. V první části budou vysvětleny základní pojmy a teoretická východiska pro zpracování podnikatelského záměru. Druhá část bude zaměřena na analýzu prostředí a vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Součástí je návrh sortimentu, úprava interiéru a propagace cukrárny.
The bachelor thesis deals with development of a business plan for establishment of a confectionery. The first part explains the basic concepts and theoretical basis for a business idea. The second part focuses on the analysis of environment and development of a specific business plan. Included as part of the proposal is a product assortment, interior design and promotion of confectionery.
Description
Citation
VANÍČKOVÁ, P. Podnikatelský plán na založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Ing. Veronika Hedija, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno. Doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D., MBA: Kde se nachází konkurenční cukrárna, která napomáhala při sestavování finančního plánu? Jak studentka získá zpětnou vazbu od zákazníků? Ing. Libor Benátský: Pesimistická varianta není reálná. Diskuse o nastavených parametrech pro její stanovení. Ing. Veronika Hedija, Ph.D.: Jak studentka odhadovala počet zákazníků při výpočtu jednotlivých variant? Ing. Petr Novák, Ph.D.: Zkoumala studentka sklon zákazníků ke sladkostem?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO