Návrh změn konceptu personálního řízení v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá personálním řízením ve společnosti Dobrovský s.r.o. Hlavním cílem práce je návrh na zlepšení personálního řízení v podniku. Teoretická část obsahuje soubor poznatků o personálním řízení, personálních činnostech a specifikuje analýzu pracovního místa a tvorbu popisu a specifikace pracovního místa. Praktická část se zabývá analýzou pracovních míst v podniku a vytvořením snímku pracovního dne k vybraným pozicím a následně popisu pracovního místa.
The topic of this Bachelor Thesis is personal management in the company Dobrovský s.r.o. The main aim is to present a proposal of improving the personal management in the company. Tne theoretical part contains findings about personal management, personal activities and specifies the analysis of the working function and creating of job description. Tne practical part is dealing with the analysis of the working functions in the company and creating a workday diary of the selected functions and job description.
Description
Citation
SEMOTAM, J. Návrh změn konceptu personálního řízení v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) Ing. Kamil Podaný, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Mráček: Jaká úskalí vidíte při realizaci navrženého řešení? odpovězeno Ing. Juřica: O který typ organizační kultury ve firmě se jedná? odpovězeno Doc. Konečná: Student byl upozorněn na rozsah bakalářské práce. což bylo zohledněno v jeho hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO