Návrh interaktivních počítačových cvičení pro výuku programování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se věnuje návrhu interaktivního cvičení na základě zpětné vazby od studentů, kteří již programovacím kurzem Počítače a programování 2 v jazyku Java prošli. Hlavní částí práce jsou jednotlivé návrhy vybraných cvičení a vytvoření jejich aplikací. Grafické rozhraní je vytvořeno ve frameworku JavaFx
The aim of this bachelor thesis is to design interactive excercises based on feedback from students who have passed through programming course Počítače a programování 2 in Java language. The main part of this work is comprised of design of selected exercises and their applications development. Graphical user interface is designed in JavaFx framework.
Description
Citation
CHALOUPKA, T. Návrh interaktivních počítačových cvičení pro výuku programování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vlastimil Člupek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Přinosil, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Jaká je funkce příkazu „synchronized“ v jazyce Java a kdy je vhodné tento příkaz používat. Uveďte jednoduchý příklad. - Student na otázky reagoval
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO