HTML klient virtuální čekárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá návrhom a implementáciou HTML klienta pre virtuálnu čakáreň. Cieľom bolo vytvoriť rezervačný systém, ktorý umožňuje používateľom rezerváciu termínov. Tento systém má byť optimalizovaný pre mobilné zariadenia. Používateľ si môže vyberať medzi firmami zapojenými do virtuálnej čakárne a rezervovať si termíny na služby, ktoré poskytujú. Prínosom tejto práce pre používateľa je ušetrenie jeho času, ktorý by strávil zbytočným čakaním v rade na službu. Prínosom pre firmy je lepšia organizácia a správa termínov, ktorá zvýši efektivitu v plánovaní termínov. Taktiež to zvýši spokojnosť zákazníkov so službami, ktoré firmy poskytujú.
This bachelor thesis is focused on developing and implementation of virtual waiting room for HTML client. The goal of this thesis was to create a reservation system that allows to client to make reservations. This system is optimized for mobile devices. User can choose from the companies which will be the part of the virtual waiting room and make the reservation of the services they offer. The contribution of this thesis for the user is to save his time which he would have to spend by waiting for the service in the queue. The contribution for the company is better organization and administration of the reservations, which will increase the effectivity in scheduling of the reservations. Moreover, it will also lead to an increase of customer´s satisfaction with the company services.
Description
Citation
BUKOVČÁK, J. HTML klient virtuální čekárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: V technické zprávě (str. 16) zmiňujete, že je nevhodné používat funkci alert pro informování uživatele. Proč je to nevhodné řešení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO