Systém pro správu a komunikaci hlášení o problémech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá návrhom a implementáciou systému pre správu a komunikáciu hlásení o problémoch. Je v nej rozobratá problematika správy incidentov a problémov a dokumentácia ich životných cyklov. Práca porovnáva existujúce riešenia zaoberajúce sa danou problematikou. Vysvetlenie problematiky sa zameriava na podprocesy nutné pre úspešné zvládnutie správy hlásení. Procesy sú zahrnuté v návrhu a implementácii systému, ktorý využíva platformu .Net a JavaScriptový aplikačný rámec AngularJS. Časť implementácie používa integráciu so systémom na správu projektov Podio. Systém je vyvíjaný v spolupráci so spoločnosťou WebStudy a jeho vývoj rešpektuje zaužívané postupy v tejto spoločnosti.
This bachelor thesis deals with a design and an implementation of a ticket management and coummunication system. It explains the problem of incident and problem management and a documentation of their lifecycles. The thesis compares existing solutions that handle the problem. A description of the problem focuses on subprocesses needed for successful mastering of incident and problem management. These processes are included in the design and the implementation of a system. The system is built with a help of .Net platform and JavaScript framework AngularJS. Part of the implementation uses integration with a project management system Podio. The system is developed in co-operation with the company WebStudy and its development respects exerted policies.
Description
Citation
POREMBA, T. Systém pro správu a komunikaci hlášení o problémech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Jan Černocký (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: Na stranách 33 a 34 popisujete implementaci komentářů, které jsou ukládány v externím systému. Můžete tuto část upřesnit? Můžete rozvést, jaké máte plány ohledně testování větším množstvím uživatelů po nasazení modulu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO