Tenisová hala v Bystřici pod Hostýnem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem a posouzením nosné ocelové konstrukce tenisové haly pro 3 tenisové kurty. Konstrukce je umístěna v Bystřici pod Hostýnem. Halu tvoří 11 příčných vazeb v osové vzdálenosti 5,8 m. Jedná se o objekt obdélníkového půdorysu o rozměrech 38,0 x 58,0 m. Hlavní nosný systém je tvořen válcovými příhradovými vazníky, vaznicemi, podélnými ztužidly a příčným ztužidlem, které zajišťují prostorovou tuhost konstrukce. Při výpočtu byl použit program Scia Engineer.
The bachelor thesis is focused on a proposal and a review of load-carrying steel structure of the tennis hall for 3 tennis courts. The construction is located in Bystřice pod Hostýnem. The hall contains 11 main frames spaced by 5.8 m. It is a building of a rectangular plan with a groud plan dimensions of 38.0 x 58.0 m. The main support system includes cylindrical lattice truss, purlins, longitudinal and transverse bracing which secure the spatial rigidity of the construction. For analysis was used the programme Scia Engineer.
Description
Citation
POSPÍŠILOVÁ, V. Tenisová hala v Bystřici pod Hostýnem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO