Nová metodika testování na lince

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na testovací pracoviště na montážní lince nástupních schodů a ramp pro kolejová vozidla. Jsou zde popsány jednotlivé činnosti a problematika související s testováním těchto produktů. Dále je v práci zhodnocen původní postup testování a navržen optimální budoucí stav a doporučeny návrhy řešení nutné k jeho dosažení. Rozpracován je také návrh nového testovacího pracoviště.
This Diploma thesis is aimed at testing centre at the assembly line for boarding steps and ramps for rail vehicles. This project describes various activities and issues associated with the testing of these products. The project also evaluates current testing processes and proposes optimal future state and recommends solutions necessary to achieve this. A new design of a testing centre is also developed.
Description
Citation
ZUHLA, M. Nová metodika testování na lince [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (předseda) doc. Ing. Anton Humár, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Peter Šugár, CSc. (člen) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Valášek (člen)
Date of acceptance
2011-06-24
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: K čemu slouží vizualizace? Jaké procento ve výrobě tvoří zmetky? Jako ovlivníte přesnost pohonů u linky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO