Řešení technologické etapy zastřešení průmyslového objektu v Jaroměři

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá řešením technologie stavebních úprav na objektu s podnikatelským záměrem v Jaroměři. Obsahem práce je především zpracovaný technologický předpis. Pro etapu stavebních úprav zastřešení objektu je dále zpracován návrh zařízení staveniště, technická zpráva zařízení staveniště a technická zpráva pro provádění stavebních úprav na střešní konstrukci, časový plán, položkový rozpočet, návrh strojní sestavy.
This thesis with technology of building modifications to the bussiness company in Jaroměř. The thesis mainly contain the technology transcription. For the stage of roofing of the object is treated a concept of building site equipment, a technical report of building site equipment and a technical report of building modification performing on the roof constructions, a schedule, a itemized budget, concept machine setup.
Description
Citation
SCHREIBER, J. Řešení technologické etapy zastřešení průmyslového objektu v Jaroměři [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO