Rodinný dům v Moravských Budějovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce je zaměřena na návrh novostavby rodinného domu, který se nachází v katastrálním území města Moravské Budějovice. Jedná se o dvoupodlažní, nepodsklepený dům, který je navržený pro čtyřčlennou rodinu. Dům je samostatně stojící. Svislé nosné konstrukce jsou vyzděny z keramických tvárnic HELUZ, zateplené kontaktním zateplovacím systémem z polystyrenových desek. Objekt je zastřešen pultovou střechou se sklonem 7°. Součástí domu je garáž s pultovou střechou o sklonu 5°.
This work deals with the design of a newly-built single-family house, which is located in the cadastral area of the town of Moravske Budejovice. It is a two-floor house without a basement, which is designed for a family of four. The house is detached. The vertical loadbearing structures are lined with ceramic blocks HELUZ, insulated by contact thermal insulation system from polystyrene plates. The building is covered with a shed roof with a slope of 7°. Garage is part of the house and has shed roof with a slope 5°.
Description
Citation
KUCHAŘÍK, D. Rodinný dům v Moravských Budějovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO