Statické řešení železobetonové stropní konstrukce podchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem železobetonového podchodu pro chodce, který spojuje dvě nově stavěné administrativní budovy v nové obchodní části města. Konstrukce podchodu převádí čtyřproudovou komunikaci a uvnitř umožňuje volný pohyb chodců mezi oběma budovami. Rámová konstrukce vetknutá do základových pásů byla zvolena jako nejlepší řešení. Konstrukce byla posouzená podle platných evropských norem. Přehledná a podrobná výkresová dokumentace je také součástí práce.
This bachelor`s thesis deals with design of a reinforced concrete structure of a pedestrian subway, which is connecting two newly built administrative buildings in a new business area of the city. The subway structure is taking over a four lane urban road and inside it enables a free passage for pedestrians between both administrative buildings. The frame structure fixed to the foundation strips was chosen as the best solution. The structure was assessed according to valid European norms. General and detailed drawing documentation is also part of the thesis.
Description
Citation
MAŠEK, P. Statické řešení železobetonové stropní konstrukce podchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO