Novostavba rodinného domu se sochařským ateliérem "Statua" na ulici Vratenská

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se týká návrhu a řešení rodinného domu se sochařským ateliérem. Jedná se o novostavbu rodinného domu v obci Miškovice, Praha. Stavba je určena pro bydlení pětičlennou rodinu (2 rodičů + 3 dětí). Součástí rodinného domu je i sochařský ateliér, který bude využívaný majitelem domu pro vlastní podnikatelský záměr. Budova má nepravidelný tvar. Dům je nepodsklepený, bez obytného podkroví, se dvěma nadzemními podlažími a garáži. Objekt je řešen ze zdícího systému Porotherm, stropy jsou Spiroll panely, rodinný dům a sochařský ateliér jsou zastřešeny valbovou střechou, okna i dveře jsou plastová. Návrh odpovídá jak technickým požadavkům, tak i požadavkům investora (stavebníka).
This bachelor’s work involves the design and the plan for a house with a sculptural studio. It is about a detached house in Miškovice region, in Prague. The building is meant for a family with three children, so for a family of five. The part of the house is a sculptural studio that will be used by the owner of the house for his own business plan. The construction has an irregular shape. The house is without a basement, without a residential loft, with two floors and a garage. The design of the building is based on a brick’s system Porotherm, ceilings are Spiroll panels. The house and a sculptural studio are covered by a hipped roof, windows and doors are plastic. This proposal corresponds to the technical requirements and the requirements of the investor (the builder).
Description
Citation
ULYANOV, R. Novostavba rodinného domu se sochařským ateliérem "Statua" na ulici Vratenská [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO