Vliv ceny zateplení na celkovou cenu a kvalitu rodinného domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zateplovacích systémů a jejich vlivem na kvalitu a cenu rodinného domu. Popisuje možná řešení zateplení a zhodnocuje vlastnosti a cenu jednotlivých systémů. Teoretická část se zaměřuje na tvorbu cen ve stavebnictví, charakteristiku nákladů, možnosti získání dotací a popis izolačních materiálů. V praktické části práce jsou navrženy zateplovací systémy pro konkrétní objekt a je provedena kalkulace nákladů. Závěrem je provedeno zhodnocení vybraných systémů.
This bachelor thesis deals with the impact of price of thermal insulation on total price and quality of detached house. This thesis is focussed on options of thermal insulations and evaluates properties and price. Theoretical part describes structural prices, costs, subsidy and options of thermal insulation systems. Practical part of this thesis describes proposes of insulation systems on specific detached house. In the final section of thesis is evaluated calculation of price and properties of every insulation system.
Description
Citation
HANYK, T. Vliv ceny zateplení na celkovou cenu a kvalitu rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO