Moderní postupy programování sběrnicových řídících systémů KNX

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract

Description
Keywords
Citation
VANĚK, P. Moderní postupy programování sběrnicových řídících systémů KNX [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Ing. Petr Mastný, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Baxant, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Orságová, Ph.D. (člen) Ing. Branislav Bátora, Ph.D. (člen) Ing. Michal Krbal, Ph.D. (člen) Ing. Michal Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. František Vybíralík, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student seznámil komisi se svojí bakalářskou prací s názvem Moderní postupy programování sběrnicových řídících systémů KNX. Vedoucí práce Ing. Branislav Bátora přečetl posudky vedoucího a oponenta bakalářské práce. Student odpověděl na otázky oponenta. Doc. Baxant položil dotaz, týkají se společného vedení silových a datových rozvodů. Student problematiku vysvětlil. Doc. Mastný se zeptal na minimální souběhovou vzdálenost datových a silových kabelů. Student uvedl, že tato vzdálenost je 20 cm. Dále na základě dalšího dotazu odpověděl, že datové a silové kabely se musí křížit kolmo.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO