Porovnání rekonstrukce žst. Březová nad Svitavou s výstavbou nové zastávky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Úkolem diplomové práce je navrhnout úpravy žst. Březová nad Svitavou s ohledem na zavedení dálkového ovládání zabezpečovacího zařízení a prověřit možnost vybudování nové zastávky, která by byla situována blíže k centru města. Cílem práce je vzájemné porovnání vypracovaných variant. Práce obsahuje návrh nových nástupišť splňující podmínky bezpečného přístupu osob s omezenou schopností pohybu a orientace, dále úpravu geometrických parametrů koleje, železničního svršku a spodku včetně systému odvodnění stanice.
The task of the thesis is to propose an adjustment to the railway station Březová nad Svitavou with regard to the introduction of the remote control of security device and explore the possibility of building a new railway stop that would be located closer to downtown. The aim is mutual comparison of elaborated variants. Work includes design of new platforms meet the conditions for safe access for people with limited mobility, next adjustment are adjustment of the geometric parameters of the track superstructure and substructure, including system of drainage station.
Description
Citation
JELÍNKOVÁ, M. Porovnání rekonstrukce žst. Březová nad Svitavou s výstavbou nové zastávky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO