Kulturní dům Brno - venkov, stavebně technologická příprava stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je stavebně technologická příprava stavby – nástavba kulturního domu. Pro zadanou stavbu je zpracována technická zpráva, koordinační situace, časový a finanční plán, studie hlavních technologických etap, projekt zařízení staveniště, harmonogram a časový normál, návrh hlavních stavebních mechanismů a strojů, technologické předpisy a kontrolní a zkušební plán. Jiné zadání diplomové práce obsahuje smlouvu o dílo, položkový rozpočet, srovnání různých technologií provádění střešní konstrukce a z části specializace – statická analýza střešního vazníku.
The subject of the master´s is the construction and technological preparation of a house of culture reconstruction. For the construction project it is made a technical report, a estate road layout, a preliminary design of technological implementation, a site equipment, a time and financial schedule, a design of the main building machines and mechanism, technological specifications and test plan. The other topic is a contract of work, a project budget, a comparison of roof production technology and a special topic is a structural analysis of roof girder.
Description
Citation
FIŠER, J. Kulturní dům Brno - venkov, stavebně technologická příprava stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO