Hořlavost aprotických elektrolytů pro lithiové systémy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá studiem hořlavosti aprotických elektrolytů a měření bodu vzplanutí. Stanovení bodu vzplanutí v závislosti na směsi rozpouštědel a přítomnosti nanočástic v elektrolytu pro lithiové systémy. Také se zabývá měřením vodivosti a její změny v závislosti na poměru rozpouštědel a obsahu a druhu nanočástic.
Submitted thesis deal with study of flammability aprotic electrolytes and measuring theirs flashpoint. Definition flashpoint in depending on solvent mixtures and presents of nanoparticles in electrolyte for lithium systems. Thesis deal with conductivity measurement and her changes depending on the proportino of solvents and level and type of nanoparticle too.
Description
Citation
MÁCA, J. Hořlavost aprotických elektrolytů pro lithiové systémy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) doc. Ing. Marie Sedlaříková, CSc. (místopředseda) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) doc. Ing. Jiří Maxa, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi se zadáním, zpracováním a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Co má vliv při stanovení bodu vzplanutí? Může mít zvýšená vlhkost vliv na bod vzplanutí?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO