Novostavba bytového domu v Brně - příprava a organizace výstavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je příprava a organizace výstavby bytového domu v Brně. Tato práce obsahuje technickou zprávu, situaci stavby se širšími vztahy dopravních tras, časové plány, projekt zařízení staveniště, návrh stavebních strojů a mechanismů, technologický předpis pro zemní práce a provádění hřebíkované stěny, kontrolní a zkušební plán pro zemní práce a hřebíkovanou stěnu, plán bezpečnosti práce pro hrubou stavbu a položkový rozpočet hrubé stavby.
Subject of this master´s thesis is project planning and management of construction of Apartment building in Brno. This thesis involves engineering report, block plan and block plan drawing, time schedulings, project of site equipment, design of machine formation, technological regulation of eartworks and nailig wall, test plan of eartworks and nailig wall, work safety for rough structure and budget of rough structure.
Description
Citation
KRATOCHVÍLOVÁ, E. Novostavba bytového domu v Brně - příprava a organizace výstavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO