Rezidence Ponavia Brno, stavebně technologická příprava stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá stavebně technologickým řešením projektu bytového domu Rezidence Ponavia. Práce obsahuje časový a finanční plán výstavby, rozpočet hlavního objektu, technickou zprávu a výkresy zařízení staveniště, plán rizik BOZP a návrh hlavních strojů a mechanismů. Hlavním cílem mé diplomové práce je zaměřit se na provádění založení objektu stavby a spodního podlaží, pro které je vypracován technologický předpis a kontrolní a zkušební plán.
The diploma thesis deals with construction technological project of a flat house Residence Ponavia. The thesis contains time and financial plan, itemized budget of main object, technical report, site equipment, safety and healt care policy and machine assembly. The thesis focuses on building foundation and bottom floor. Thesis includes technological prescription and control and test plan for mentioned constructional phases.
Description
Citation
VESELÁ, Š. Rezidence Ponavia Brno, stavebně technologická příprava stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO