Vodohospodářské řešení vodní nádrže Mlýnka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá protipovodňovou ochranou v povodí drobného vodního toku Mlýnka. Cílem práce je především návrh protipovodňového opatření – suché nádrže. Součástí práce je teoretická část popisující obecně návrh, konstrukční řešení a základní informace o provozu a údržbě nádrže. Další část práce se zabývá konkrétním návrhem a na závěr jsou zhodnoceny rozdíly mezi řešením provedeným v bakalářské práci a nově navrženým v rámci práce diplomové. Pro vypracování byly využity programy AutoCAD, ArcGIS, HYDROG, HEC a MS Office.
Diploma thesis deals with flood protection at small basin flow Mlýnka. Object of thesis is first design of flood protection – dry reservoir. Part of thesis is theoretical, which describes general design, constructional solution and basic information about operation and maintenance. Next part of thesis describes specific design of dry reservoir. In the end, there are evaluations and comparison with bachelor thesis. Programs, which were used for elaboration, are AutoCAD, ArcGIS, HYDROG, HEC, MS Office.
Description
Citation
ŘEHÁKOVÁ, A. Vodohospodářské řešení vodní nádrže Mlýnka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO