Stavebně technologický projekt polyfunkčního objektu v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá stavebně technologickým projektem polyfunkčního domu na ulici Štefánikova v Brně. Objekt má pět nadzemních podlaží a suterén. V návaznosti na stavebně technologický projekt je řešen časový a finanční plán stavby, návrh hlavních strojů a mechanismů, plánování zásobování a dopravních tras, projekt zařízení staveniště, technologický předpis, kontrolní a zkušební plán pro monolitické konstrukce a harmonogram.
This thesis deals with construction technology project of polyfunctional building on the Štefánikova street in Brno. Building has five overground floors and basement. In relation to the construction technology project it deals with chronological and financial plan, a suggestion of main construction machinery and mechanisms, materiál resources and transport routes, the project of the construcion zone equipment, technological plan and inspection and test plan for monolithic constructions and schedule of work.
Description
Citation
HRABOVSKÝ, T. Stavebně technologický projekt polyfunkčního objektu v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO