Stavebně technologický projekt wellness hotelu Vista v Dolní Moravě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zpracování stavebně technologického projektu Wellness hotelu Vista v Dolní Moravě se zaměřením na vybranou technologickou etapu. Jedná se především o realizaci nosné konstrukce stavby – monolitický železobetonový skelet. Pro tuto etapu je detailně zpracován technologický předpis, kontrolní a zkušební plán a výkres zařízení staveniště. V rámci této práce je dále řešen objektový časový a finanční plán, bezpečnost a ochrana při práci, nasazení strojních sestav a projekt zařízení staveniště. Pro hlavní stavební objekt je zpracován položkový rozpočet a podrobný časový plán. Součástí této práce je i řešení speciální technologie baffle panelů neboli pohlcovačů zvuku.
The subject of this thesis is the constructional technology project of Wellness Hotel Vista in Dolní Morava with focusing on selected technological stage. The main stage is the realization of supporting structure of the building – monolithic reinforced concrete skeleton. For this stage is prepared technological regulation, inspection and test plan and drawing of site equipment. In this work is solved timetable and financial plan for individual objects, health and safety at work, mechanical assemblies and project of site equipment. For the main object is processed itemized budget and a detailed timetable. The other part of this work includes the special technology of baffle panels – it means sound absorbers.
Description
Citation
HANYÁŠOVÁ, H. Stavebně technologický projekt wellness hotelu Vista v Dolní Moravě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO