Ubytovací zařízení pro studenty středních škol

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace pro provedení stavby k ubytovacímu zařízení pro studenty středních škol, domovu mládeže v katastrálním území Nové Sady u Olomouce. Projekt a přílohy jsou zpracovány dle současných platných zákonů, vyhlášek a norem. Domov mládeže je umístěn na parcele číslo 132/23 v katastrálním území Nové Sady u Olomouce, okres Olomouc. V blízkosti pozemku vedou veškeré potřebné sítě technické infrastruktury a pozemek je také dobře přístupný z místní komunikace. Jedná se o čtyřpodlažní nepodsklepenou budovu se sedlovou střechou, s ubytovací kapacitou 31 ubytovaných ve 12 ubytovacích jednotkách.
This diploma thesis focuses on a development of the executive documentation of a dormitory for secondary school students, namely a youth home located in the cadastral area of Nové Sady u Olomouce. The project as well as the addenda is elaborated according to the current legislature and standards. The youth home is located on the plot number 132/23, in the cadastral area of Nové Sady u Olomouce in the district of Olomouc. There are all necessary infrastructures near the plot and the plot is well accessible via the local road. The youth home is a four-floor building without a cellar and with a saddle roof. The bed capacity of the youth home is 31 and the number of accommodation units is 12.
Description
Citation
RAŠKA, J. Ubytovací zařízení pro studenty středních škol [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO