Počítačové řízení klimatické komory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce pojednává o návrhu a konstrukčním provedení zařízení pro řízení teplotní zkoušky v klimatické komoře Heraeus a tvorbě softwaru pro obsluhu zařízení. Práce podrobně popisuje, jak návrh a konstrukci Interface pro klimatickou komoru, pomocí kterého bude možné spustit automatizovanou testovací sekvenci, tak vývoj firmware a obslužného softwaru pro spuštění teplotního testu.
Diplom work describes a proposal and the design of the device for controlling the temperature test in a climatic chamber Heraeus and the creation of software for operating equipment. Work describes in detail the design and construction interface for the climate chamber, with which will be able to run automated test sequences and the development of the firmware and the operating software to start the temperature test.
Description
Citation
PÁLKA, V. Počítačové řízení klimatické komory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (člen) prof. Ing. Václav Říčný, CSc. (člen) doc. Ing. Martin Štumpf, Ph.D. (člen) Prof. Ing. Miloš Mazánek, CSc. (člen) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise. Studentovi jsou vytýkány některé chyby, student je následně obhajuje. Student splnil cíle zadání.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO