Dostavba objektů určených pro FA a FaVU VUT Brno v areálu Údolní

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Dôležitý aspekt je jednoduché poňatie návrhu, ktoré nie je len v architektonickej forme ale aj v reakcii na miesto a okolie. Návrh vzdelávacej inštitúcie je dôležitou súčasťou rozvoja mesta, ktorá s sprístupnením parcely posilňuje a rozširujem väzby okolia čo pridáva na hodnote a vylepšuje image mesta.
An important aspect is the simple concept of design that is not only in architectural form but also in response to place and surroundings. The design of an educational institution is an important part of city development, By accessing the parcel, it strengthens and extends the boundaries of the surroundings, adding to value and improving the image of the city.
Description
Citation
KRAJAN, V. Dostavba objektů určených pro FA a FaVU VUT Brno v areálu Údolní [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. arch. Alois Nový, CSc. (předseda) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) Ing. arch. Roman Čerbák (člen) MgA. Ing. arch. Pavel Nasadil (člen) Ing. Klára Nečadová (člen) Ing. arch. Radek Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-05-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO