Datalogger pro stavební konstrukce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací jednoúčelového autonomního zařízení pro sběr dat. V práci jsou uvedeny postupy, kterými se k návrhu přistupuje. Výběr senzorů vyhovujících úloze, pro kterou je určen. Pohled na zařízení v porovnání s obdobnými přístroji na trhu a jejich funkčnost. Základní koncepce navrhovaného dataloggeru. Práce obsahuje hardwarové a softwarové vybavení tohoto zařízení.
This work deal with developing dedicated autonomous device for data collection. The work describes the approaches how to design that. Solve choosing of the sensor taking into his properties for this device. And regard on the comparison with similar devices on market according behavior and function. General concept of the suggested datalogger. The thesis contains hardware and software equipment of this device.
Description
Citation
ŠTÁBL, M. Datalogger pro stavební konstrukce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Jiří Koziorek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lukáš Pohl, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Fialka, Ph.D. (člen) Ing. Ilona Janáková, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Richter, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Student obhájil diplomovou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO