Studie dodavatelského řetězce a návrh na optimalizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku týkající se nízké obrátkovosti zásob ve společnosti IMI International, s.r.o. Práce je rozdělena do tří částí a to do teoretické, analytické a návrhové části. Základní teoretické poznatky z oblasti logistiky pro tuto práci jsou uvedeny v první části. V druhé části jsou analyzovány příčiny vysokého množství držených zásob v souvislosti s nízkou obrátkovostí. Posléze, na základě analýz, jsou navrhnuta řešení na snížení hodnoty držených zásob za pomoci redukce množství, které poté vede ke zvýšení obrátkovosti.
The diploma thesis focuses on problems related to the low turnover of stocks in IMI International, s.r.o. The thesis is divided into three parts – theoretical, analytical and design part. In the first part there is presented a basic theoretical knowledge of logistics for this work. The second part analyses the causes of high stock holdings in relation to low turnover. Based on the analyses there are finally proposed the solutions in order to reduce the value of held stocks by reducing the quantity which then leads to increased turnover.
Description
Citation
VÝBORNÁ, K. Studie dodavatelského řetězce a návrh na optimalizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
Otázky oponenta: Odpovězeno Ing. Videcká, Ph.D.: Jakým způsobem byste návrhy zavedla jako trvalé opatření? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO