Hodnocení výkonnosti společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce Hodnocení výkonnosti společnosti je navrhnout konkrétní podobu implementace Balanced Scorecard pro společnost IZOL94, s.r.o., která povede ke zvýšení konkurenceschopnosti a výkonnosti této společnosti. Na základě výstupů strategické a finanční analýzy jsou pro jednotlivé perspektivy odvozeny strategické cíle a jim přiřazena měřítka společně s cílovými hodnotami. Následně jsou stanoveny strategické iniciativy, které vedou ke splnění navržených cílů. Závěr práce se věnuje rizikům a přínosům, jež jsou s implementací konceptu Balanced Scorecard spojeny.
The aim of the diploma thesis Company performance measurement is to propose a particular approach of the Balanced Scorecard method implementation for the company IZOL94, s.r.o. that can lead to the increase in the competitiveness and efficiency of the company. Strategic objectives of the perspectives are deduced on the basis of strategic and financial outcomes and also measures as well as target values are assigned to the strategic objectives. The strategic initiatives that lead to fulfill proposed strategic objectives are determined afterwards. The final part of this thesis deals with risks and benefits related to the Balanced Scorecard concept implementation.
Description
Citation
POHLOVÁ, A. Hodnocení výkonnosti společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
doc. Myšková: Můžete mi blíže vysvětlit vámi uvedený vzorec rentability? Odpovězeno Ing. Chlebovský, Ph.D.: Jak byste eliminovala rizika v komunikaci a odporu při zavádění novinke uvnitř podniku? Odpovězeno Ing. Krutorádová, Ph.D.: Exportuje firma do zahraničí a na který trh je firma vázaný? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO