Podnikatelský záměr na založení chráněného bydlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je vytvoření konkrétního podnikatelského záměru začínajícího podniku. Vteoretické části práce jsou objasněny základní pojmy související s podnikáním, podnikatelským plánem a legislativními požadavky souvisejícími s podnikáním v oboru sociálních služeb. Praktická část se zabývá konkrétním podnikatelským záměrem, představením podniku, analýzou trhu, marketingovým, operačním a finančním plánem a na závěr kapitoly také hodnocením efektivnosti investice a hodnocením rizik spojených s podnikatelským záměrem.
The aim of this diploma thesis is to create a specific business plan for a start up enterprise. The theoretical part of the thesis explains the basic concepts related to entrepreneurship, business plan and legislative requirements related to business services in the field of social services. The practical part deals with specific business plan, company presentation, market analysis, marketing, operational and financial plan and at the end of the chapter also evaluation of the efficiency of the investment and the evaluation of the risks related to the business plan.
Description
Citation
CHRÁST, R. Podnikatelský záměr na založení chráněného bydlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) RNDr. Michal Beránek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
otázka oponenta: zodpovězeno Ing. Svirák, Dr.: Jedná se o investici včetně nemovitosti? zodpovězeno Ing. Svirák, Dr.: Myslíte si, že uvedená doba návratnosti u nemovitosti je možná? Z čeho budete financovat ztrátu? zodpovězeno Ing. Luňáček, Ph.D.: Jaké jsou skutečné náklady v tržním prostředí? zodpovězeno RNDr: Beránek: Dělal jste si průzkum trhu ohledně úvěru? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO