Zhodnocení hospodaření vybrané obce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá hodnocením hospodaření obce Vřesovice. V první části je vymezena metodika a cíle práce. Druhá část se věnuje teoretickým poznatkům z oblasti veřejné správy v České republice. Ve třetí části jsou uvedeny základní informace o obci Vřesovice a analýza hospodaření obce. Čtvrtá část přináší návrhy ke zlepšení hospodaření obce.
The bachelor’s thesis deals with management evaluation of the municipality of Vřesovice. The first part defines the methodology and objectives of the thesis. The second part deals with theoretical knowledge about public administration in the Czech Republic. The third part consists of basic information about the municipality of Vřesovice and analysis of the management of the municipality. The fourth part presents suggestion for improving economy of the municipality.
Description
Citation
MACHALOVÁ, R. Zhodnocení hospodaření vybrané obce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
otázky vedoucího práce – nejsou otázka oponenta – zodpovězeno Ing. Grásgruber: V práci uvádíte, že obec nemůže ovlivnit daňové příjmy z podílových daní. Podle čeho se určuje podíl na daních? – zodpovězeno Ing. Grásgruber: Jaké má obec možnosti pro zvýšení daňových příjmů? - zodpovězeno RNDr. Chvátalová: V práci navrhujete investice do hřiště a zeleně. Pracuje obec s ochranou životního prostředí? - zodpovězeno doc. Brychta: Na co byly vynaloženy kapitálové výdaje v roce 2016? – zodpovězeno doc. Brychta: Kolik žije v obci mladých rodin s dětmi? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO