Rozvoj malé firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je na základě kritické analýzy navrhnout rozvoj malé firmy. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy potřebné ke zpracování analytické a návrhové části. V analytické části je provedena analýza vnitřního a vnějšího okolí, na jejíž základě vyplyne návrh na rozvoj. V závěru práce jsou navržena opatření, která mohou být do společnosti implementována.
The main aim of my master´s thesis is suggesting developement of a small company based on a critical analysis. In the theoretical part of the thesis is explained the basic concepts which will be used in analytical and conclusion part. In analytical part of the thesis there is performed analysis of internal and external environment. On the basic of analytical part, will be detected the proposal for development. In the conclusing part the changes are proposed for introduction into the company.
Description
Citation
RAUSCHOVÁ, L. Rozvoj malé firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky při obhajobě: Ing. Helena Hanušová, CSc.: Proč jste v prezentaci neuvedla velikost podniku podle EU? - částečně zodpovězeno Proč jste v práci neuvedla stávající strategii firmy z analýzy SWOT? - zodpovězeno Mají v textilní výrobě vliv na strategii ekologické faktory? A v jakých směrech? - zodpovězeno Jakou metodu pro stanovení rizik jste zvolila? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO