Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách v Žilině

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práca sa zameriava na zistenie a analýzu realitného trhu v slovenskom meste Žilina v rámci výšky nájmu bytov a faktorov, ktoré túto cenu ovplyvňujú. Prieskum sa uskutočnil v 5 kategóriách bytov podľa veľkosti ich plochy, nachádzajúce sa v 3 lokalitách, do ktorých bolo toto mesto rozdelené. Výsledné jednotkové ceny nájmov boli porovnané v rámci rôznych faktorov a následne došlo k zhodnoteniu, ktoré faktory ceny ovplyvňujú.
The diploma thesis focuses on the analysis of real estate market in Žilina, Slovakia. The aim of the thesis is to compare the rents of flats situated in three different localities and to examine the factors determining them. The data obtained in the research are sorted out into five categories according to floor space. The findings are summarized in tables and charts, emphasizing the factors determining the rent.
Description
Citation
GERATOVÁ, P. Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách v Žilině [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách v Žilině. Závěrečnou práci obhajovala srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala zodpovědně. Na otázky komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na otázky od oponenta závěrečné práce odpověděla. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Ing. Pavel Klika, položil otázku: Vysvětlete rozdíl mezi ceny s energiemi a bez v centru u bytů do 50m2.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO