Návrh plánu rozvoje podniku a jeho zhodnocení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá strategickou analýzou IT společnosti a návrhem jejího rozvoje. Práce obsahuje analýzu konkurence, návrh plánu prodeje nového produktu a jeho ekonomické zhodnocení.
The thesis handles with an strategic analysis of an IT company and with a design of its development. The thesis includes analysis of company´s competitors, design of a sales plan of a new product and its economic evaluation.
Description
Citation
MYNÁŘ, J. Návrh plánu rozvoje podniku a jeho zhodnocení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
otázky vedoucího práce – nejsou otázky oponenta - nejsou doc. Škapa: V práci uvádíte plán tržeb, který byl řešen variantně, podle čeho jste sestavoval jednotlivé varianty? – částečně zodpovězeno – jedná se o nový produkt, je obtížné odhadnou nejpravděpodobnější variantu. doc. Žižlavský: Identifikoval jste v práci rizika, která mohou ohrozit Váš projekt? - zodpovězeno – neidentifikoval. doc. Žižlavský: Jaká rizika mohou Váš projekt ohrozit? – částečně zodpovězeno – o nový produkt nebude zájem. prof. Režňáková: Z jakého předpokladu jste vycházel při odhadu poptávky? – zodpovězeno – ze zahraničních trhů a z legislativně stanovené povinnosti v ČR. prof. Režňáková: Komu budete produkt nabízet? - zodpovězeno – stávajícím zákazníkům, kteří využívají jiný software nabízený zkoumanou společností. doc. Žižlavský: Proč jste zvolil pro určení nákladu na kapitál metodu CAPM a ne stavebnicový model? – zodpovězeno – aby byly v odhadu zohledněny specifika České republiky. Ing. Křížová: Na straně 61 uvádíte SWOT analýzu, vysvětlete identifikované příležitosti. Mezi přílohami práce uvádíte tabulku bez označení. Můžete doplnit, jak by se tabulka jmenovala a co obsahuje za údaje? – částečně zodpovězeno – jedná se výpočet mzdových nákladů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO