Technologie výroby krytu výkyvné hlavy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby součásti sestavy, zadaného zákazníkem ve strojírenské firmě, která je zaměřená na kusovou výrobu. Zadaný díl se vyrábí na čtyřech strojích, pile, soustruhu, vertikálním 3.osém obráběcím centru s polohovatelnou 4.osou a konzolové frézce. Z velké části je obráběcí proces podporován CAD/CAM softwarem Spaceclaim a Edgecam.
This bachelor thesis deals with the production technology of the part of a set assigned by the customer in the engineering company focusing on a unit production. The assigned unit is produced on four machines: saw, lathe, vertical three-axis milling machine with adjustace fourth axis and console milling machine. The manufacturing process is mainly supported by CAD/CAM softwares Spaceclaim and Edgecam.
Description
Citation
ULIČNÝ, R. Technologie výroby krytu výkyvné hlavy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (předseda) prof. Dr. Ing. Libor Beneš (místopředseda) Ing. Karel Neužil (člen) Ing. Oskar Zemčík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen) Ing. Petr Valášek (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: Technologičnost konstrukce součásti Materiálové vlastnosti Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO