Informační systém pro zubní kliniky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Prace se zabyva tvorbou informacniho systemu pro male az stredne velke zubni kli- niky. Aplikace se bude skladat z planovaciho modulu (objednavani pacientu), karto- teky (informace o pacientech), systemu na zadavani diagnoz a tvorbu terapii (system bude inteligentne napovidat lecbu na zaklade zadaneho zdravotniho stavu) a sklado- veho modulu (prehled materialu v ordinaci). Cilem aplikace je usetrit lekarum 1 az 2 hodiny denne, ktere jim zabira administrativa.
This master thesis describes the creation of an information system for small to medium-sized dental clinics. The application will consist of a planning module (pa- tient ordering), a card index (patient information), a diagnosis and therapies system (the system will intelligently recommend treatment based on a speci ed health condi- tion) and a storage module (overview of the material). Administration takes doctors 1 to 2 hours a day and the goal of our application is to save this time.
Description
Citation
BAČIK, R. Informační systém pro zubní kliniky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Karel Šteker, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
otázky vedoucího - nebyly otázky oponenta - odpovězeno doc. Sodomka - Diskuze na téma poskytnutých kalkulací mzdových nákladů. Které části navrženého systému vyvíjel přímo autor práce? Jaký obchodní model bude použit pro ordinace - odpovězeno částečně prof. Kocmanová - Diskuze na téma zpracování obrazové dokumentace v DP a v przentaci. Která rizika se vyskytují v projektu zavádění IS do ordinací, jak je možné tato rizika eliminovat? Diskuze nad poskytnutou SWOT analýzou, zejm. její grafickou przentací. - odpovězeno částečně Ing. Ondrák - Jak je systém připraven na platnost směrnice GDPR? Je lékař schopen svým klientům speficikovat, které osobní údaje pacientů jsou uschovávány? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO