Možnosti rozšíření schopností ECCAIRS na národní úrovni

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu modifikace podávání povinných i dobrovolných hlášení o události na národní úrovni. V první části práce je popsán databázový systém ECCAIRS a také legislativa, která se týká podávání hlášení o událostech, konkrétně Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č.376/2014. Druhá část práce se zabývá popsáním navrhnutých řešení pro zlepšení podávání hlášení. Součástí druhé části je i vytvoření formuláře pro podávání hlášení.
The focus of this diploma thesis is a development of a proposal for the modification of the reporting mandatory and voluntary occurrances on the national basis. In the first part of this thesis is describtion database system ECCAIRS and also describtion of the legislation which relates to the reporting of occurrances, specifically Regulation (EU) No 376/2014 of the European Parliament and of the Council. Second part of this diploma thesis is about the description of the proposed solutions to improve reporting system of occurrances. Second part also includes creation of the form for reporting occurrances.
Description
Citation
DURCHAN, V. Možnosti rozšíření schopností ECCAIRS na národní úrovni [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Letecký provoz
Comittee
doc. Ing. Slavomír Vosecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Benedikt Badánik, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radomír Janík (člen) Ing. Zdeněk Jelínek (člen) Ing. Jaroslav Jonák, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Štrůbl, gen.mjr.(v.v.) (člen) RNDr. Karel Krška, CSc. (člen) Ing. Josef Rada (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO