Vzájemné působení záporných elektrod a iontových kapalin

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá elektrolyty a iontovými kapalinami pro Li-ion akumulátory. Sleduje vzájemné působení vybraných elektrolytů a iontových kapalin na elektrody. V teoretické části práce je pozornost soustředěná na popis akumulátoru, elektrolyty a iontové kapaliny pro Li-ion akumulátory.
This work deals with electrolytes and ionic liquids for Li-ion batteries. Following interaction of electrolytes and ionic liquids to electrodes material. In the theoretical part attention is focused on the description of battery electrolytes and ionic liquids for lithium-ion batteries.
Description
Citation
MAHDALOVÁ, K. Vzájemné působení záporných elektrod a iontových kapalin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Bača, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Maliňák (člen) Ing. Petr Dvořák, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Studentka seznámila státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděla otázky a připomínky oponenta. 1) Jaké bylo zvoleno potenciálové okno. 2) Jaká byla koncentrace a vodivost uvedeného roztoku?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO