Optimalizace projektového řízení zavedením agilní metodiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem nasazení agilní metodiky na řízení projektů pro společnost zabývající se vývojem aplikací na zakázku. V této práci bude vycházeno z analýzy současného stavu, která popisuje současný stav přístupu k řízení projektů. Předmětem práce je návrh zdokonalení procesů a zefektivnění řízení projektů pomoci agilních metod.
The diploma thesis deals with the proposal of agile project management methodology for the company engaged in the development of custom-made applications. This thesis will be based on an analysis of the current state, which describes the current state of approach to project management. The subject of the thesis is to improve processes and streamline project management using agile methods.
Description
Citation
ČERMÁK, J. Optimalizace projektového řízení zavedením agilní metodiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Tesař - Co si představujete pod motivací uvedenou v DP? Jaké má tato motivace výhody? Jaké jsou alternativní typy motivace a jaké jsou výhody jednotlivých typů? - odpovězeno Ing. Klčová - Diskuze nad poskytnutým popisem firmy a ekonomickým zhodnocením. Proč v práci chybí náklady na snížení rizika? Jak byly stanoveny náklady na školení? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO