Návrh informačního systému pro taneční centrum

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na návrh vhodného informačního systému pro taneční centrum v Brně. Obsahem první části jsou teoretická východiska, která jsou spjatá především s analytickou částí současného stavu subjektu a samotným návrhem řešení. Implementace navrženého informačního systému bude jednou z možností, jak zvýšit dostupnost služeb tanečního centra pro zákazníky a zjednodušit rutinní činnosti prováděné v rámci zajištění chodu tanečního centra.
The bachelor thesis is focused on the design of a suitable information system for the dance center in Brno. The contents of the first part are the theoretical starting points, which are connected mainly with the analytical part of the current situation of the subject and the proposal itself. The implementation of the proposed information system will be one of the options how to increase the availability of Dance Center services for customers and to simplify the routine activities carried out in order to ensure the running of the Dance Center.
Description
Citation
SNÁŠELOVÁ, M. Návrh informačního systému pro taneční centrum [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Tereza Šustrová, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2017-06-21
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Neuwirth, Ph.D., MSc: Myslíte si, že Vám spolupráce na rezervačním systému s konkurencí neodláká zákazníky? zodpovězeno Ing. Jordán: Myslíte si, že jednotka člověkodny je vypovídající? zodpovězeno doc. Karpíšek: Dotazníky jste už aplikovala? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO