Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu v areálu Špitálka 60/12, Brno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá aplikací metody nejvyššího a nejlepšího využití na konkrétním příkladu, kterým je budova číslo 15, v objektu Mosilana, na adrese Špitálka 60/12. Teoretická část rozebírá problematiku oceňování nemovitostí, která s prací souvisí. Jsou zde také popsány části samotné metody a to: legální přípustnost, fyzická možnost, finanční opodstatněnost a maximální výkonnost. Za pomoci oceňovacích postupů je v praktické části tato metoda aplikována na naši oceňovanou nemovitost, u které je stanoveno nejvyšší a nejlepší využití.
This diploma thesis deals with applying analysis of the highest and best use on a specific example, which is building number 15, in the object Mosilana, at address Spitalka 60/12. The theoretical part analyzes problematics of property valuation, which is related to the work. There are described part of that method, which are: legally permissible, physical posibility, financial feasible and maximum productivity. By using of valuation techniques is this method applied on our valued property in the practical part of diploma thesis. We determine the highest and best use.
Description
Citation
ŠTOFKA, F. Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu v areálu Špitálka 60/12, Brno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu v areálu Špitálka 60/12, Brno. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO