Vliv stavebních úprav na cenu víceúčelového objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je vyhodnotit vliv stavebních úprav na obvyklou a zjištěnou cenu víceúčelového objektu. Ocenění bude provedeno před stavebními úpravami k roku 2016 a po stavebních úpravách k roku 2017. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Obsahem teoretické části je popis pojmů a oceňovacích metod používaných v diplomové práci. V praktické části je proveden popis lokality a nemovité věci před a po stavebních úpravách. Následně je proveden výpočet oceňovacími metodami. V závěru práce je provedeno porovnání zjištěných a obvyklých cen nemovité věci a vyhodnocení faktorů, které ceny ovlivňují.
The aim of the dissertation is to evaluate the effect of the building modifications on the usual and determined price of the multipurpose building. The pricing will be made before building modifications to 2016 and after construction adjustments to 2017. The thesis is divided into the theoretical and practical part. The content of the theoretical part is a description of the concepts and valuation methods used in the diploma thesis. In the practical part is made description of the site and immovables before and after the building modifications. Subsequently the calculation is performed using valuation methods. At the end of the thesis, a comparison is made between the usual and determined prices of real estate and the evaluation of the factors influencing the prices.
Description
Citation
MIKL, J. Vliv stavebních úprav na cenu víceúčelového objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vliv stavebních úprav na cenu víceúčelového objektu. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval dobře. Na otázky komise odpověděl srozumitelně. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděl správně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Ing. Radka Kantová, PhD., položila otázku: Jakým způsobem jste získal skutečně vynaložené náklady. Ing. Lubomír Weigel, CSc., položil otázku: Bylo možné ocenit pozemek i jiným způsobem. Obhajoba: C
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO