Identifikace rizik podnikatelského subjektu v oblasti provádění staveb, jejich změn a odstraňování pomocí vybraných metod ekonomické a strategické analýzy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na komplexní posouzení stavu konkrétní společnosti. Pro společnost je důležité, aby pravidelně prováděla preventivní identifikaci rizik, jejich analýzu a následně se je snažila eliminovat. Mezi hlavní pilíře informací patří analýzy vnitřních i vnějších vlivů působících na podnik a na jejich základě lze identifikovat potenciální rizika, na která jsou navržena patřičná opatření pro snížení celkové diverzifikované rizikovosti.
The diploma thesis contents complex investigation of concrete company. Implementing regular identification of risks,its analysis and elimination is very important for the company. The main information‘s pillars are analysis of internal and external ingluences which can have powerful impact and influence for the company. Base on these analysis there can be identify potential risks and their precautions for decreasing of total diversified risks.
Description
Citation
ZELENÁ, J. Identifikace rizik podnikatelského subjektu v oblasti provádění staveb, jejich změn a odstraňování pomocí vybraných metod ekonomické a strategické analýzy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-29
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Identifikace rizik podnikatelského subjektu v oblasti provádění staveb, jejich změn a odstraňování pomocí vybraných metod ekonomické a strategické analýzy. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO