Technologie lemování plechů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Na základě literární studie problematiky plošného tváření a internetového průzkumu je v práci přiblížena problematika ohybu, lemování plechů, lemování otvorů, stroje a nástroje pro lemování a speciální lemovací stroje a příslušenství. Součástí práce je názorná obrázková dokumentace.
The issue of bending technology, flanging technology, hole-flanging, machines and tools for constitutive bending and special flanging machines and equipment based on the literary studies and internet research is being introduced in this work. The illustrated documentation is attached to this work.
Description
Citation
SOBOTKOVÁ, K. Technologie lemování plechů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jindřich Špaček, CSc. (předseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (místopředseda) Ing. Michaela Císařová, Ph.D. (člen) Ing. Vojtěch Staněk (člen) Ing. Bohumil Jedovnický, CSc. (člen) Ing. Kamil Podaný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Studentka představila zkušební komisi bakalářskou práci a odpověděla na otázky oponenta práce a členů komise. 1. Co je to deformační zpevnění materiálu? Vysvětlete pojem "stárnutí materiálu". 2. Na čem závisí velikost úhlu odpružení? 3. Popište princip lemování na ohraňovacích lisech. 4. Co znamená pojem "Hookova přímka"? 5. Jaký vliv má mezera mezi ohybníkem a ohybnicí na tvar lemu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO